Foredragsfilm med Marie Brixtofte

 

Man er barn af en alkoholiker hele livet – også som voksen. Marie Brixtofte er datter af Farums kendte borgmester Peter Brixtofte, og hans alkoholmisbrug har efterladt dybe, negative spor i både hendes barndom og hendes liv som voksen. Men hun er også selv et lysende eksempel på, hvordan man som barn af en misbruger kommer godt videre i livet, og hun har både som psykolog og som forfatter og foredragsholder i dén grad været med til at sætte fokus på de traumer, børn fra misbrugshjem må leve med – hele livet.


I to år har Marie Brixtofte turneret land og rige rundt og holdt sit foredrag ”Livet med en alkoholiseret far”, og hun har også en tætpakket kalender for 2021. Foredraget har fået bragende gode anmeldelser og er næsten altid udsolgt. På den baggrund opstod ideen om at lave foredraget til en film.
Initiativet er taget af foreningen Tjeles Venner. Foreningen har godt 2.000 medlemmer, der enten selv er ædru alkoholikere eller er pårørende til en misbruger. Indtægterne fra salg af filmen går ubeskåret til projektet De små Skuldre, der tilbyder gratis hjælp til børn og unge fra misbrugsfamilier.

I den ny foredragsfilm ”Barn af en alkoholiker” fortæller hun om sit liv med en alkoholiseret far. Om stor kærlighed og store skuffelser i et liv, hvor hendes far ofte valgte alkoholen frem for hende. Hun fortæller også om, hvordan hun blev væltet omkuld af sorgen, da Peter Brixtofte døde i 2016, kun 66 år gammel.

Marie Brixtofte

Se teaser her.
 

Barn af en alkoholiker - køb eller lej filmen her.

Filmen er produceret i et samarbejde mellem Foreningen Tjeles Venner og psykolog, foredragsholder & forfatter Marie Brixtofte.

Når du køber eller lejer filmen, støtter du samtidigt "De små Skuldre", som er et gratis behandlingstilbud fra Behandlingscenter Tjele til børn & unge fra familier der har været ramt af afhængighed. 

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan De små Skuldre kan hjælpe dit barn så ring til 70 20 40 80 eller send en mail til desmaaskuldre@tjele.com