Børne- og forældre weekend

Børne- og forældreweekend

De små Skuldres andet tilbud til børn er børne- og forældrekursus. Kurset foregår over en weekend, hvor du og dit barn overnatter på et dejligt kursuscenter midt i Jylland. Weekenden er en kombination af leg, undervisning og terapi, hvor du eller en anden omsorgspersoner er med på sidelinjen. 

 

"Jeg er ikke anderledes"

Kurset giver din søn eller datter mulighed for at møde og knytte bånd med andre børn med samme problemer som dem selv. Børn kan ofte føle sig alene og anderledes, fordi de bærer på en hemmelighed, som de skammer sig over og ikke har mødt andre børn i samme situation.

Børne- og forældrekursus en mulighed for dig som forældre til at deltage og støtte dit barn igennem behandlingsforløbet.

Børn og forældre er både sammen og adskilt på kurset, nogle øvelser er både for børn og voksne og nogle øvelser er kun for børn. Vores tidligere deltagere har oplevet, at børne- og forældrekursus var en weekend, børnene kunne more sig og være ærlige over for sig selv og deres forældre uden dårlig samvittighed. 

Weekenden afsluttes med en samtale med mellem dig, dit barn og en behandler. Ved samtalen er der først og fremmest fokus på, hvad din søn eller datter ønsker at tale om. Derover kan samtalen også handle om fremtiden, og hvordan du kan støtte op omkring dit barn videre udvikling.

 

Det praktiske

  • Børne- og forældre kursus finder sted 4 gange årligt på et kursuscenter midt i Jylland

  • Kurset starter lørdag morgen og slutter søndag eftermiddag

  • Der overnattes på kursuscenteret

  • Der plads til op til 12 børn samt 8-12 voksne på kurset

  • Der vil være 2 behandlere tilstede under hele weekenden

RING OG HØR, HVORNÅR NÆSTE WEEKEND AFHOLDES.

Ønsker du mere information om De små Skuldre? Skriv eller ring til os i dag